Timp de preparare:
40 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

    jumatati superioare de pulpe de pui bacon prune uscate alune sarate...cantitati dupa dorinta sau marimea tavii..


Mod de preparare:

Se scoate pielea de pe pulpa, se infasoara bucata intr-o felie de bacon, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara deasupra o mana de prune uscate si alune sarate. Se acopera cu folie de aluminiu. Se da la cuptorul preincalzit la aproximativ 180 grade, 20 minute, dupa care se scoate folia si se mai lasa 5-10 minute.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Lucia Tursan (luvic_63)

SARBATORILE DE IARNA se apropie. Daca doresti sa afli o reteta anume da click aici si spune-ne ce reteta de sarbatori te-ar interesa. De asemenea, poti trimite chiar tu o reteta prin optiunea trimite reteta.

COMUNITATEA DELLY

Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera
comunitatea DELLY!

Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale