Ingrediente:

    6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina mirodenii si un varf de praf de copt sau GUSTIN de la Dr.Otker o cutie ananas bucati un plic budinca vanilie un plic frisca o ciocolatica mica simpla


Mod de preparare:

Se face un pandispan normal (se separa albusurile si se bat spuma tare, dupa care se agauga zahar, faina, zahar vanilat, putin rom). Se tapeteaza tava si se pune la cuptor timp de 20 min( depinde de fiecare cuptor). 
Dupa ce se scoate si se raceste putin se insiropeaza blatul cu sucul de la ananas. Se prepara crema (conform instructiunilor),se punse peste blat si deasupra se pune ananasul. Se bate frisca si se pune peste ananas. Deasupra se rade ciocolata.

Spor la treaba si Pofta buna.

O reteta propusa de: Roxana Stefan (sebi_roxy)


SARBATORILE DE IARNA se apropie. Daca doresti sa afli o reteta anume da click aici si spune-ne ce reteta de sarbatori te-ar interesa. De asemenea, poti trimite chiar tu o reteta prin optiunea trimite reteta.


COMUNITATEA DELLY 

Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera
comunitatea DELLY!

Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale