Ingrediente:

    oase vita ceapa morcov telina un buchetel de conopida cateva foi de varza 1 ceasca mazare(din conserva/congelata) 4/5 catei de usturoi 1 ceasca suc rosii 1/2 cana smantana verdeata piper sare dupa gust



Mod de preparare:

Se fierb oasele de vita, aruncandu-se prima apa. Se pun iar la fiert(cu sare),iar cand sunt gata de jumatate se adauga ceapa, morcovul si telina(taiate nu foarte fin), lasandu-se sa fiarba impreuna inca 15 min. Se adauga apoi conopida(desfacuta buchetele mici), varza taiata ca pentru salata sau mancare si mazarea(optional puteti adauga si un cartof taiat cubulete).

Cand sunt toate aproape gata fierte, se adauga usturoiul pisat, sucul de rosii, smantana, piper si la final verdeata.
Pofta buna!(garantat este foarte gustoasa si merita incercata si numai pentru a mai iesi din "rutina" culinara de zi cu zi)

O reteta propusa de: Deaconeasa Carmen (deaconeasa_carmen)

COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera
comunitatea DELLY!

Sugestiile si parerile sunt binevenite!