1 dovlecel mare
500gr carne tocata
1 gogosar
2-3rosii
2linguri smantana
1 lingura faina
usturoi
2 oua.
Mod de preparare
Dovlecelul se curata apoi se taie cuburi,se sareaza si se lasa la scurs.ungi tava cu ulei si pemet, carnea tocata se caleste separat in ulei.Calim si dovlecelul in ulei dupa ce a fost scurs.punem in tava un rand de dovlecel ,usturoi pisat, marar tocat fin, vegeta, piper,apoi un rand de carne tocata, apoi deasupra gogosarul taiat rondele si rosiile taiate rondele.
Smantana se se bate cu cele 2 oua si faina.
Turnam totul peste compozitie si se pune la cuptor la foc potrivit.
Pofta buna!
O reteta propusa de Luminita Nicoleta
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie