Ingrediente: 

 - 1 kg. gogosari 
 - 1 kg. ardei 
 - 1 kg. ardei kapia 
 - 2 kg. ceapa 
 - 750 ml. otet 
 - 350 gr. zahar 
 - sare 
 - piper
 - foi de dafin dupa gust 
 - un sfert de kg. ardei din care pisca

Mod de preparare:

Se taie toate legumele in feliute potrivite apoi intr-o cratita pe foc punem otetul , zaharul si ceapa sa se inmoaie putin dupa care se pun si restul ingredientelor si se lasa pe foc atat pana da in clocot. 

Se lasa sa clocoteasca 5 minute dupa care se stinge focul se introduce calda in borcane se leaga borcanele si se pun in pivnita . 
Este o salata foarte usor de facut si foarte buna incercati-o si va promit ca n-o sa va para rau .

Pofta buna !

O reteta propusa de: Csiki Minodora (Minodora)