- 1 kg prune
- 1 pahar cu zahar
- 3/4 pahar de ulei
- 1 1/2 pahar de lapte batut
- 2 pahare de faina
- 2 oua
- gris
- 1 praf de copt
- zahar vanilat
- esenta de rom
Mod de preparare
Prunele se spala se curata de codite si samburi.
Zaharuul, faina, uleiul, laptele ouale, praful de cot si aromele se amesteca pana la omogenizare.
In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna compozitia. Se presara gris. Se pun prunele din loc in loc.
Se pune tava in cuptorul incalzit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Mihalcea
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie