Ingrediente
- 6 oua
- 1 cana 1/2 zahar
- 6 linguri ulei
- 6 linguri apa
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins
- putina sare
- mirodenii (esenta rom, coaja de lamaie, zahar vanilat)
- 1 cana 1/2 faina (cat cuprinde)
- visine proaspete sau la borcan
Mod de preparare
Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul. Se amesteca galbenusurile cu uleiul.
Se incorporeaza totul. Se adauga cele 6 linguri de apa, mirodeniile, bicarbonatul si faina.
Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se lasa putin la cuptor cca 10-15 min dupa care se scoate si se adauga visinele (se adauga dupa preferinta).
Se lasa cca 50 min.
Se pudreaza.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Racu Corina
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie