Ingrediente

    rosii 3 buc ardei gras 2 buc masline 150 g cascaval 200 g sunca de paraga 200 gr(sau piept de pui prajit) porumb fiert 1 cutie dressing de salata 1 sticla sare si piper dupa gust


Mod de preparare 

Rosiile si ardeii se taie cubulete, la fel si si cascavalul si sunca. Daca se foloseste piept de pui, se taie pieptul felii, se prajeste in putin ulei, apoi se taie cubulete dupa ce s-a racit. Maslinele se taie feliute, dupa ce li s-a scos simburele.

Dupa ce s-au taiat cubulete, ingredientele se amesteca toate intr-un bol se adauga porumb fiert din cutie, dupa ce s-a scurs bine, apoi se sareaza si se pipareaza dupa gust. Se pune peste toate dressing de salata pe baza de iaurt si se amesteca bine.

Pofta buna!

O reteta propusa de:  Doina Petrovici