Ingrediente

Blat:
  -6 oua
  -6 lg. zahar
  -6 lg. faina

CREMA DE VANILIE:
  -5 galbenusuri
  -8 lg zahar
  -5 lg. faina
  -2 cani lapte
  -½ pachet margarina
CREMA NESS:
  -5 albuse
  -15 lg zahar
  -2 lgt. ness
  -zeama de la ½ lamaie


Mod de preparare 

Se face un blat si se coace in tava unsa.
Se fierbe pe foc pana se ingroasa apoi cand e calduta se adauga margarina.
Albusele se bat spuma cu 5 lg zahar si se incorporeaza cu caramelul obtinut din cele 10 lg. de zahar. Se bate pana se ingroasa apoi se adauga nesul si zeama de lamaie.
Pe blatul de pandispan se pune crema de vanilie apoi crema de ness se orneaza cu nuca prajita si macinata.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Brandusa Gavrila