Ingrediente

    1 kg de mere 1/2 kg zahãr 1 pacheþel de zahãr vanilaz 1 linguritã rasã de scorþiºoarã 1 pachet mic de biscuiþi simpli 1 pachet de cremã pentru tarte cu fructe "Dr. Otcker" 250 ml lapte rece



Mod de preparare 

Se curata merele de coaja, se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul si scortisoara, se storc de suc si se pun la foc foarte mic la calit.
Se aseaza pe o tava biscuiti, aliniati cate doi, se aseaza peste ei merele rase si calite, iar peste mere se aseaza un alt strat de biscuiti.

Intre timp am preparat crema  imunatatindu-i gustul cu un plic de zahar vanilat, acesta se va turna peste tortul de mere, avand grija sa fie o crema mai consistenta - nu apoasa, pentru a adera bine peste mere si biscuiti. 
Se poate orna cu un gem de caise. 

Pofta buna!

O reteta propusa de: Oprescu Magdalena