O reteta de tort de mere care te va impresiona in mod placut.

Ingrediente

  • 1 kg de mere
  • 1/2 kg zahr
  • 1 pacheel de zahr vanilaz
  • 1 lingurit ras de scorioar
  • 1 pachet mic de biscuii simpli
  • 1 pachet de crem pentru tarte cu fructe "Dr. Otcker"
  • 250 ml lapte rece

Mod de preparare

Se curata merele de coaja, se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul si scortisoara, se storc de suc si se pun la foc foarte mic la calit.
Se aseaza pe o tava biscuiti, aliniati cate doi, se aseaza peste ei merele rase si calite, iar peste mere se aseaza un alt strat de biscuiti.

Intre timp am preparat crema imunatatindu-i gustul cu un plic de zahar vanilat, acesta se va turna peste tortul de mere, avand grija sa fie o crema mai consistenta - nu apoasa, pentru a adera bine peste mere si biscuiti.
Se poate orna cu un gem de caise.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Oprescu Magdalena


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri