Ingrediente
Pt 4 persoane:
- 4 oua
- 4 dovlecei
- 100g parmezan ras
- ulei de masline
Mod de preparare
Se spala dovleceii si li se elimina codita si varful (nu se curata de coaja deoarece contine substante nutritive). Se taie rondele de 1cm, se dau la tigaie cu o lingura de ulei de masline timp de 10-15min, se sareaza (se poate folosi un cub vegetal pt un gust deosebit); la final se poate presara cu patrunjel tocat marunt.
Ouale se bat spuma dupa care se incorporeaza parmezanul ras si se varsa in tigaie peste dovlecei. Se coace pe ambele parti avand grija sa nu se faramiteze (se intoarce cu ajutorul unui capac intins).
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vera Anda
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie