Ingrediente
- 500 g untura sau margarian
- 250 ml bors sau apa minerala
- 2 galbenusuri
- 1 cub de drojdie
- pentru umplutura gem sau marmelada
- 1 kg faina
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat potrivit de moale care se lasa la rece 20 minute.
Se intinde foaia subtire si se taie triunghiuri, in coltul triunghiului se pune putina marmelada si se ruleaza. Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Se scot si se dau calde prin zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Revela Dinca
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!