Ingrediente
- 500 g untura sau margarian
- 250 ml bors sau apa minerala
- 2 galbenusuri
- 1 cub de drojdie
- pentru umplutura gem sau marmelada
- 1 kg faina
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat potrivit de moale care se lasa la rece 20 minute.
Se intinde foaia subtire si se taie triunghiuri, in coltul triunghiului se pune putina marmelada si se ruleaza. Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Se scot si se dau calde prin zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Revela Dinca
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie