Ingrediente
- 500 g untura sau margarian
- 250 ml bors sau apa minerala
- 2 galbenusuri
- 1 cub de drojdie
- pentru umplutura gem sau marmelada
- 1 kg faina
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat potrivit de moale care se lasa la rece 20 minute.
Se intinde foaia subtire si se taie triunghiuri, in coltul triunghiului se pune putina marmelada si se ruleaza. Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Se scot si se dau calde prin zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Revela Dinca
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară