O modalitate de a pregati crochete din carne.
Ingrediente:

Pt 12 bucati

-12 oua
-50 ml ulei
-300 g carne tocata
-2 cartofi fierti
-1 lingura rasa cu verdeatza tocata marunt(marar, patrunjel)
-1 lingura mustar
-sare, piper, un ou crud
-2 linguri faina
-50 g pesmet

Mod de preparare

1. Ouale se pun la fiert si se lasa 10 minute, cartofii se paseaza pana se obtine o pasta omogena, apoi se amesteca cu carnea tocata mustarul si verdeatza.Se condimenteaza cu sare si piper, se pun pe o folie transparenta si se import in 12 gramajoare.
2. Se curata ouale de coaja si se cu compozitia mai sus mentionata. Crochetele gata modelate se dau prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet.
3. Intr-o tigaie cu ulei incins se prajesc crochetele, apoi se lasa la scurs pe un servetel de hartie. Se servasc ca atare sau cu diverse garnituri si salate.

Pofta buna!

O reteta propusa de : Alisa Roteliuc (tzutz_mic)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri