Ingrediente:
    400 g broccoli un pachet de sos olandez 100 g cascaval 8 fileuri de porc (cam cat gura unui pahar) sare piper

Mod de preparare

Se spala broccoli,se taie si se pun la fiert.
Sosul olandez se incalzeste si se amesteca cu cascavalul ras. Fileurile se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc pe ambele fete, in 2 linguri ulei, cam 5 minute.
Se aseaza apoi fileurile intr-o tava de teflon, deasupra se pun brocoli, apoi se toarna sosul.
Se dau la cuptor la 200 grade, cam 10 minute. 
Se servesc cu paste.

Pofta buna !

O reteta propusa de : Man Camellia (camellia_camy)

COMUNITATEA DELLY

Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera
comunitatea DELLY!

Sugestiile si parerile sunt binevenite!