Ingrediente
(pentru 4 persoane)

    24- ciuperci champignon de cca.5 cm diametru, 4 felii de carne de vitel 200 ml vin alb 50 g mozzarela (poate sa lipseasca) 1 ceapa,1 foaie dafin 4 catei usturoi, apa sare piper cimbru patrunjel verde


Mod de preparare

Se pune carnea la fiert in apa, se culege bine spuma.Se adauga ceapa tocata marunt sarea, piperul, foaia de dafin si cimbrul.
Cand ceapa a fiert se adauga usturoiul maruntit si vinul.Daca in ciuda mirosului deosebit de imbietor carnea nu e moale, se mai pune putina apa fierbinte si se mai lasa la fiert la foc domol.

In timp ce friptura e pe sfarsite pe un gratar cu aburi se pun ciupercile pe care presaram putin sare, cu codita in sus.
In farfurie se pune la fiecare 1/4 din tot ce este in vasul cu friptura,se rade branza peste friptura, se presara patrunjel tocat,iar pe marginea fiecarei farfurii se pun cate 6-7 ciuperci coapte, la portie.

Pofta buna!

O reteta propusa de : Sultanica Popescu