Un tort delicios cu o glazura calda de whiskey cu unt.
Ingrediente

- 2 ¼ cesti faina
- 2 ¼ lingurite praf de copt
- ½ lingurita sare
- 1 ceasca unt
-2 cesti zahar brun
- 4 oua
- ½ ceasca Jack Daniel's® Tennessee Whiskey
- 1 ceasca arahide maruntite (chopped pecans)
- 1 pachet (200 g) fulgi de ciocolata semi-dulci
- Glazura calda de whiskey cu unt

Mod de preparare

Se amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un recipient de dimensiuni medii. Amestecul se pune deoparte. Se topeste untul intr-o tava spatioasa, la foc mic. Se indeparteaza tava de pe foc. Separat, se amesteca zaharul brun, ouale, faina si Jack Daniel's, amestecand bine dupa adaugarea fiecarui ingredient.

Aluatul rezultat se toarna in tava peste untul topit. Se presara uniform fulgii de ciocolata si arahidele. Se coace 45 - 50 de minute, pana cand mijlocul blatului este solid iar marginile incep sa se desprinda de peretii vasului. Se raceste blatul pe un stativ de sarma si se acopera cu glazura. Se servesc 16 portii.

Pofta buna!

O reteta propusa de Sorina Pirlea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri