Ingrediente

    400 g broccoli proaspat 200 g ciuperci 8 rosii mici 2 ardei grasi (rosu si verde) 1 ceapa rosie mare 4 bucati anghinare (conserva) 12 masline negre fara samburi 200 ml iaurt dietetic 1 lingura mustar Dijon 1 lingurita zeama de lamaie sare si piper dupa gust


Mod de preparare

Se spala bine broccoli, ciupercile, rosiile, ardeii si ceapa, se taie felii si se aseaza intr-un bol de salata;
Se taie felii anghinarea, maslinele se taie inele si se adauga peste vegetalele din bol. 

Iaurtul se omogenizeaza cu mustarul, zeama de lamaie, sarea si piperul, apoi se toarna peste vegetale.
Se amesteca usor, se acopera si se pune la rece 2 ore. 

Se scoate bolul din frigider, se adauga rosiile mici taiate in jumatati si se amesteca cu restul ingredientelor.

Pofta buna!

O reteta propusa de : Ardeleanu Lavinia-Alina