Datorita faptului ca oferim o atentie aparte strugurilor, va prezentam o prajitura delicioasa, cu struguri, care nu necesita mult timp de pregatire.

Ingrediente

  - 600 ml lapte   - 8 linguri de zahar
  - 200 g struguri fara seminte
  - 100 g stafide
  - 3 oua
  - paine - aproximativ 250-300 g
  - margarina


Mod de preparare


Laptele se pune la fiert si in timp ce fierbe se adauga si zaharul.
Ouale se bat foarte bine separat si peste ele se toarna laptele ( nu-l puneti foarte fierbinte) si se amesteca la cald fara oprire.

Painea se face bucatele si se pune peste struguri si stafide intr-un vas incasabil ( o forma de prajituri). Se amesteca si se pune o lingura de margarina si compozitia obtinuta din lapte si oua.

Se baga la cuptor si se coace timp de aproximativ o ora.
Se serveste rece.

Pofta buna! 

O reteta propusa de Ancuta