O reteta propusa de Gerogeta Tiru
A doua reteta are urmatoarele ingrediente:
- 150 g zahar
- 50 g ulei
- 5 oua
- 200 g faina
- 50 g
- fanta in care dizolva un praf de copt
Mod de preparare
Se separa ouale. In galbenusuri turnam o doime din zahar, apoi uleiul, putin cate putin, apoi fanta cu praful de copt. Albusurile se bat bezea, apoi se pune in ploaie restul de zahar batand in continuare, scoatem telul sau mixerul din bezeaua cu zahar si adaugam cate putin din galbenusuri si cate putin din faina, amestecand cu lingura de lemn.
Turnam aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, apoi se pun fructele, care au fost tinute in prealabil cu zahar la dospit, iar mai apoi trase prin faina si adaugate cu grija peste aluat.
Cuptorul trebuie sa fie incins cind bagam prajitura.
O reteta propusa de Caterina Balasica
Pofta buna!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor