Speram ca aceste tarte vor reusi sa va indulceasca intreaga familie si nu veti fi dezamagiti de rezultatul final.
Mult succes!

O reteta propusa de Gerogeta Tiru


A doua reteta are urmatoarele ingrediente:

- 150 g zahar
- 50 g ulei
- 5 oua
- 200 g faina
- 50 g
- fanta in care dizolva un praf de copt

Mod de preparare

Se separa ouale. In galbenusuri turnam o doime din zahar, apoi uleiul, putin cate putin, apoi fanta cu praful de copt. Albusurile se bat bezea, apoi se pune in ploaie restul de zahar batand in continuare, scoatem telul sau mixerul din bezeaua cu zahar si adaugam cate putin din galbenusuri si cate putin din faina, amestecand cu lingura de lemn.

Turnam aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, apoi se pun fructele, care au fost tinute in prealabil cu zahar la dospit, iar mai apoi trase prin faina si adaugate cu grija peste aluat.
Cuptorul trebuie sa fie incins cind bagam prajitura.

O reteta propusa de Caterina Balasica


Pofta buna!



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri