Urmatoarea reteta de paste este foarte simpla si in acelasi timp extrem de gustoasa.

  
 Ingrediente

    paste 200 - 250 g sunca o cutie de ciuperci sos de rosii 150 g smantana curry sare cascaval 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Se fierb pastele (de preferat din acelea scurte si colorate, farfale...), separat se caleste o ceapa, se adauga 200 -250 g sunca de praga si o cutie de ciupercute taiate maruntel, dupa care se adauga sos de rosii sa cuprinda compozitia din tigaie. 
 Se amesteca si se gusta din cand in cand, se sareaza dupa gust, se adauga spre sfarsit 150 g de smantana si ingredientul principal al acestei retete care este de fapt, curry. Acesta se pune tot dupa gust. 

Pastele mixte, pentru ca asa se cheama, sunt un deliciu. In functie de gust, puteti rade pe deasupra cascaval sau sa puneti in sos 2 catei de usturoi. 

Pofta buna!

O retetea propusa de Izabela Penciu