Lactatele mereu au facut parte din categoria alimentelor sanatoase. Branza este o adevarata valorificare a laptelui de vaca si este indicata in curele de slabire si nu numai.

Lactatele mereu au facut parte din categoria alimentelor sanatoase. Branza este o adevarata valorificare a laptelui de vaca si este indicata in curele de slabire si nu numai. Poate fi servita ca aperitiv sau poate fi folosita ca ingredient in prepararea mai multor feluri de mancare. Aceasta contine mai multe proteine decat laptele. Inghetata cu branza de vaciInghetata cu branza de vaci este cu adevarat delicioasa si racoroasa. Ingrediente (pentru 6 portii) 400 g branza de vaci 6 linguri zahar zeama de lamaie 150 ml apa 2 oua optional: fructe: capsuni, zmeura stafide Mod de preparare Intr-o cratita se pune apa, zeama de lamaie (2 linguri) si zahar. Se amesteca incet pana zaharul se dizolva. Cand a inceput sa dea in fiert, se ia cratita si se pune la racit. Branza de vaci se amesteca bine cu 2 albusuri si se adauga in craticioara treptat si mestecand pentru a se obtine o crema omogena. Amestecul se toarna in forme si se pune la frigider, in congelator. Dupa aproximativ o ora poate fi servita. Se poate orna cu fructe de sezon si stafide. Pofta buna! Sursa: Delly.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Inghetata cu branza de vaci.