Pentru a face aceste galuste avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 600 g file de stiuca
- 3 albusuri
- 450 g smantana
- sare
- piper
Pentru sos:
225 ml vin alb
450 ml zeama de peste (de la conserva)
450 g frisca
45 g unt
vermut
Mod de preparare
Carnea de stiuca se taie in bucatele mici si se face un pireu cu putina sare si piper. Se pune albusul, apoi smantana si se amesteca.
Din compozitia obtinuta se fac galuste care se fierb timp de aproximativ 15 minute in apa cu sare.
Sosul se pregateste din vin, unt putin incalzit, vermut, sare, piper, frisca si fiertura de peste.
Galustele se pun pe farfurie si se servesc cu sosul pregatit.
Pofta buna!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie