Puiul Vinicius este o mancare deosebita cu un gust rafinat, pe care o poti servi la pranz dar si seara la cina:

Puiul Vinicius este o mancare deosebita cu un gust rafinat, pe care o poti servi la pranz dar si seara la cina:

Ingrediente:

1 piep de pui
4 cepe potrivit de mari
2 cutii de ciuperci taiate
1 cascaval (o rotita mica)
1 borcan de 450 g cu smantana nefermentata
5 cartofi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete mici si se pune la prajit cu putin ulei.

Se taie “solzisori” cele 4 cepe si se toarna peste pieptul de pui si se calesc impreuna. Apoi adaugam ciupercile taiate, sare, piper, condimente dupa gust. Se lasa cateva minute ca sa se omogenizeze cu condimentele. Cei 5 cartofi se fierb si se taie cuburi adaugandu-se la amestecul de mai sus.

In final se rade putin cascaval pe deasupra pentru a se inghega si turnam in final smantana.

Toata compozitia de mai sus se toarna intr-o tava se rade pe deasupra si restul de cascaval ramas dupa care se da la cuptor pentru a capata o crusta aurie cascavalul. Se serveste alaturi de un vin rosu rece.

Pofta buna, astept comentarii!

O reteta propusa de Gabi


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui Vinicius.