Avem nevoie de putina racoare. Sa vedem cum putem pregati o supa de mere cu costita afumata.

Avem nevoie de putina racoare. Sa vedem cum putem pregati o supa de mere cu costita afumata.

Ingrediente

6 mere
150 g costita afumata
2 catei de usturoi
zeama de lamaie
30 g unt
2 cepe mici
sare
piper
1 l supa de pui de la plic

Mod de preparare

Merele se curata de coaja si se taie in bucati.
Ceapa se taie si ea marunt si usturoiul se piseaza.

Usturoiul si ceapa se calesc intr-o craticioara in care s-a pus unt. Se adauga apoi supa si merele si se lasa pe foc 10 minute.

Compozitia se face pasta cu blenderul si se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.

Costita, taiata si ea in bucatele mici, se pune intr-o tigaie fara ulei pentru cateva minute.

Se pune apoi peste supa obtinuta in prealabil si se serveste.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa de mere.