In general marmelada se prepara la fel, indiferent de fructele alese.
Ingrediente
Cantitatea de zmeura trebuie sa fie egala cu cea de zahar.
2 kg zmeura
2 kg zahar
Mod de preparare
Zmeura se pune intr-o cratita si se lasa sa fiarba pana lasa o zeama. Se reduce focul si se lasa sa firaba pana se inmoaie fructele. In timpul fierberii se adauga zaharul si se lasa pe foc in continuare.
Se poate verifica daca s-a facut, se ia putina marmelada si se pune pe o farfurie. Daca la suprafata se formeaza o pielita care are tendinta de a se strange cand o atingeti inseamna ca marmelada este gata.
Este perfecta pentru micul dejun si nu numai!
Pofta buna!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor