Chiar ar trebui sa nu mai apelam la marmelada pe care o gasim in magazine si sa ne pregatim chiar noi in propria bucatarie una extrem de delicioasa. Este foarte usor de facut si nu necesita un efort prea mare. In general marmelada se prepara la fel, indiferent de fructele alese.
Chiar ar trebui sa nu mai apelam la marmelada pe care o gasim in magazine si sa ne pregatim chiar noi in propria bucatarie una extrem de delicioasa. Este foarte usor de facut si nu necesita un efort prea mare.
In general marmelada se prepara la fel, indiferent de fructele alese.

Ingrediente

Cantitatea de zmeura trebuie sa fie egala cu cea de zahar.

2 kg zmeura
2 kg zahar


Mod de preparare


Zmeura se pune intr-o cratita si se lasa sa fiarba pana lasa o zeama. Se reduce focul si se lasa sa firaba pana se inmoaie fructele. In timpul fierberii se adauga zaharul si se lasa pe foc in continuare.

Se poate verifica daca s-a facut, se ia putina marmelada si se pune pe o farfurie. Daca la suprafata se formeaza o pielita care are tendinta de a se strange cand o atingeti inseamna ca marmelada este gata.

Este perfecta pentru micul dejun si nu numai!

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri