Ingrediente
-1 caldarusa-1 kg-iaurt (nu la sticla) care se amesteca cu o ceasca zahar macinat
-500 ml frisca lichida care se bate
-5 pliculete gelatina care se dizolva in siropul de la un compot rece apoi se pune pe foc in bain marie 2-3 minute pana se dizolva
-se amesteca toate plus fructele din compot (si altele dupa preferinta)
-se rastoarna in orice forma doriti (este bine sa tapetati forma cu folie pentru a se dezlipi bine cand este gata)
-este gata in cca 3 ore
-timp de executie cca 10 minute
Se poate rasturna si in 2 forme de cozonac punand mai intai piscoturi de sampanie pe peretii laterali ai formei.
O reteta propusa de Rodica Dogaru
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor