Este foarte bun, ieftin, si se prepara repede.
Este foarte bun, ieftin, si se prepara repede.

Ingrediente

-1 caldarusa-1 kg-iaurt (nu la sticla) care se amesteca cu o ceasca zahar macinat
-500 ml frisca lichida care se bate
-5 pliculete gelatina care se dizolva in siropul de la un compot rece apoi se pune pe foc in bain marie 2-3 minute pana se dizolva
-se amesteca toate plus fructele din compot (si altele dupa preferinta)
-se rastoarna in orice forma doriti (este bine sa tapetati forma cu folie pentru a se dezlipi bine cand este gata)
-este gata in cca 3 ore
-timp de executie cca 10 minute

Se poate rasturna si in 2 forme de cozonac punand mai intai piscoturi de sampanie pe peretii laterali ai formei.

O reteta propusa de Rodica Dogaru

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri