In cazul in care doritit sa va surprindeti prietenii prin talentele culinare acest fel de mancare este solutia de care aveati nevoie. Durata de preparare: 25 min (dintre care 15 min coacerea) Ingrediente (pentru 2 portii): - 300 gr carne de vitel, taiata feliute - un sfart de cana cu faina - 40 gr unt - 1/2 ceasca lichior Amaretto - 1/2 cana capsuni, taiate felii - 1/4 de cana smantana - 1/2 lingurita de scortisoara - 2 capsuni intregi Mod de preparare: Untul se topeste intr-o tigaie la foc mediu. Bucatile de vitel se tapeteaza cu faina si se aseaza in tigaie dupa ce untul s-a incins. Se lasa la prajit pana cand capata o nuanta maronie. Atunci cand intoarceti bucatile de carne pentru a le praji si pe cealalta parte adugati feliile de capsuni langa cele de carne. Capsunile se vor inmuia imediat. In acest moment adugati lichiorul Amaretto. Aveti grija, s-ar putea sa formeze o flama, dar nu va ingrijorati, nu e suficient de fierbinte incat sa va arda. Bautura alcoolica va da un gust dulceag sosului. Adaugati apoi smantana si scortisoara si amestecati. Lasati sosul sa se ingroase cel putin 2 minute. Asezati bucatile de carne pe farfurii, adaugati sosul si asezonati cu capsunile pregatite la pasul anterior. Tot pentru un aspect placut, puteti folosi patrunjel. Pofta buna !