Nu aveam intotdeauna de partea noastra timpul pe care ni l-am dori. Indiferent de modul in care sunt realizate, faimoasele spaghete reprezinta un fel de mancare deosebit de gustos, care nu necesita o indemanare iesita din comun si niciun timp de preparare indelungat. Ti-am propus de aceea 6 retete de spaghete care se prepara rapid si nu te retin prea mult in bucatarie. Arata insa imbietor si au un gust de zile mari, iar cei dragi cu siguranta le vor aprecia.

- se caleste usturoiul taiat marunt in ulei de masline 1-2 minute,
- se adauga ardeii taiati feliute cam de 4 cm lungine - 1 cm latime, vanata taiata cubulete mici si apoi rosiile, maruntite
- se calesc pana se inmoaie
- in timp ce se pregateste sosul, se fierb pastele "al dente"
- se scurg pastele de apa si se amesteca cu sosul
- daca vrei, presara si niste busuioc taiat marunt.
- daca vrei si daca ai, poti sa presari si niste parmezan ras.

Pentru retete de acest tip (cu paste cu usturoi si alte adaosuri), am plantat seminte de busuioc intr-o jardiniera, sa am tot timpul. In hipermarketuri gasesti parmezan Gran Padana. E mai bine sa razi tu bucata intreaga decat sa iei parmezan gata ras. Timp de preparare - 20 min.

O reteta propusa de Lupu Gabriela (gabriela.lupu)

Spaghete cu fructe si sunca

Ingrediente:

* un pachet spaghetti
* sos Bolognese
* sunca afumata
* fructe proaspete la alegere (mere, portocale, ananas)
* sare
* 30 ml ulei

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Mod de preparare:

Se fierb spaghetele in apa cu sare, se face sosul bolognese separat urmand instructiunile de pe plic. Sunca se taie cubulete. Fructele se curata si se taie cubulete. Se strecoara spaghetele, se amesteca cu sosul si cu sunca taiata cubulete. Se servesc in farfurii late ornate cu fructe.

O reteta propusa de: Irime Adelina (adelinairime)

Sursa: Delly.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri