Ghiveci calugaresc -o bogatie delicioasa de legume, Spanac cu porumb dulce, Crema de ciuperci carotata, Tofu cu sparanghel scaldat in suc de portocale, Briam grecesc cu cartofi si dovlecei, Stevie cu orez si legume, Snitele de soia in sosulet cu usturoi - iata 7 retete de post nepermis de gustoase la care ar pofti chiar si cei mai inraiti "carnivori".
2 cepe
1 morcov
1 ceasca si jumatate orez
2, 3 linguri bulion sau pasta de tomate
1 ardei gras
sare
piper
ulei

Preparare: Mancarica de stevie cu orez si legume este o minune de mancarica, delicioasa, ideala pentru zilele de post. Se spala bine frunzele de stevie si se oparesc in apa cu putina sare. Se scoate stevia din apa, se lasa sa se raceasca si se toaca fideluta cu un cutit. Apa in care a fiert stevia se arunca. Cepele se curata si se taie marunt dupa care, intr-o cratita cu ulei incins, se pun la calit alaturi de morcovul taiat rondele si ardeiul tocat marunt. Cand ceapa se schimba la culoare, devenind aurie, peste legume se adauga si stevia, lasandu-se sa se caleasca cu totul. Se stinge cu apa, se adauga si orezul ales si spalat si se lasa sa fiarba la un foc potrivit. Se condimenteaza cu sare si piper, iar pre final se adauga pasta de tomate. Optional, se poate introduce si la cuptor. Se serveste calda sau rece, ca fel principal de mancare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

7. Snitele de soia in sos de rosii cu usturoi

Ingrediente:

500 g snitele de soia (bucati mai mari, asemanatoare ca marime feliilor de carne, ce se gasesc in magazine)
6 catei de usturoi
2, 3 rosii sau 2, 3 linguri pasta de tomate
sare
piper
ulei

Preparare: Bucatile de soia se fierb in apa cu sare timp de 20 de minute pana cand se umfla usor. Bucatile de soia se scot din apa si se lasa sa se scurga complet de apa, iar apa se arunca. Intr-o tigaie sau cratita de teflon se infierbanta putin ulei in care se prajesc bucatile de soia. Se intorc pe o parte si pe alta, se presara cu piper si sare, iar cand se rumenesc usor se adauga si pasta de tomate (alternativ si rosiile). Se lasa sa se caleasca cu totul dupa care se adauga apa sau supa de legume. Se fierbe la foc potrivit, iar spre final, cand sosul scade, se adauga si usturoiul.

Foto principala: Hepta.ro

Castiga un telefon Samsung Diva. Click aici pentru detalii!

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri