Rețeta rapidă de paste cu avocado

Este o rețeta în care puteți folosi atât paste, cât și macaroane, iar pentru a varia și mai mult gustul vă recomandăm un mix de paste, cum ar fi cele cu spanac, cu linte, sau chiar pastele de orez etc.

Pentru prepararea rețetei, vă recomandăm avocado bine copt, dar și folosirea frunzelor proaspete de busuioc.

Rețeta de paste cu avocado și parmezan: ingrediente necesare

Pentru prepararea acestei rețete vom avea nevoie de:

    O mâna de paste; 1 avocado gata de consum; 2 căței de usturoi; 3 roșii uscate; 2-3 frunze de busuioc; O jumătate de ceapă; O linguriță suc de lămâie; O jumătate de legătură de pătrunjel; Sare; Parmezan; O lingură de ulei de măsline extravirgin;
Cum se prepară pastele cu avocado și parmezan?

Înainte de toate, ne ocupăm de paste. Se pune apă la fiert, iar când clocotește se adaugă pastele și se lasă să fiarbă 10-15 minute (până se înmoaie).

Într-un blender punem avocado curățat și restul ingredientelor (cu excepția parmezanului), precum și puțină sare. „Sosul” pentru paste este gata când ați obținut o compoziție cremoasă și fină.

Când pastele au fiert, le scurgem bine, apoi adăugăm sosul și amestecăm ușor până la omogenizare. Presăram parmezanul și masa este gata.

Poftă bună!

Foto: Larisa Blinova/ shutterstock.com