Spanacul este bogat în antioxidanți, în fier și în fibre, devenind prieten de nădejde pentru sănătatea noastră. Îl putem consuma atât crud, cât și gătit, chiar și pe termen lung, fiind recomandat atât în dieta adulților, cât și a celor mici.
Salată de spanac cu brânză și roșii cherry
Această salată este suficient de sățioasă încât poate înlocui o masă, cum ar fi cea de prânz sau cina. În plus, este săracă în calorii, fiind așadar prietenă cu silueta noastră.
Ingrediente:
Ingredientele se toacă după cum doriți, se amestecă bine și salata este gata!
Ruladă din omletă cu spanac și legume, fără glutenAceastă ruladă este foarte ușor de gătit, arată minunat și poate fi consumată oricând, atât la micul dejun, cât și la birou sau la cină.
Ingrediente:
Opțional:
Mod de preparare: Aveți nevoie de o tigaie întinsă și antiaderentă, cum este cea de clătite. Spargeți ouăle și le bateți bine cu sare după gust, până devin spumoase, apoi le puneți în tigaie. Amestecați celelalte ingrediente într-un bol. Așezați amestecul din legume (peste oul din tigaie, ca într-un start de pizza, apoi rulați „clătita" obținută din omletă. Rulada este gata și poate fi servită cu dressingul preferat (smântână, maioneză, sos cu avocado etc.). Citește continuarea în pagina 2 >>