Anotimpul calduros a venit si nu mai stii ce sa mananci ca sa te racoresti. Cel mai potrivit desert pentru o astfel de perioada este inghetata.
Anotimpul calduros a venit si nu mai stii ce sa mananci ca sa te racoresti. Cel mai potrivit desert pentru o astfel de perioada este inghetata. Potrivit unui studiu facut de un Institut de Psihiatrie s-a ajuns la concluzia ca inghetata activeaza centrii nervosi si provoaca stari de fericire. Simte placerea si incearca urmatoarele retete: Inghetata de ananas si capsuni Ingrediente 300 g zahar 1 cutie compot ananas 300 g de frisca capsuni zeama de lamaie (aproximativ de la o jumatate de lamaie) Mod de preparare Zaharul se amesteca cu 5 linguri de apa. Se adauga ananasul (fara bucatile de ananas) si zeama de lamaie. Dupa aceasta se amesteca bine, se pun in castronele si se baga la congelator. Intre timp, se prepara frisca sau se cumpara deja preparata si se amesteca foarte bine cu capsunile. In momentul in care incepe sa inghete se adauga compozitiei crema de capsuni si ananasul taiat cat mai mic. Dupa cateva ore, se poate servi un desert racoritor si gustos. Inghetata de ciocolata Ingrediente - 400 g frisca - 100g zahar - esenta de rom - 100 g ciocolata - biscuiti - arahide macinate Mod de preparare Zaharul se dizolva cu doua linguri de apa fierbinte. Se amesteca apoi cu ciocolata si se lasa sa se raceasca. Se adauga frisca, putina esenta de rom si arahide taiate marunt. Se lasa la congelator si se serveste cu biscuti rasi deasupra. Cantitatile sunt orientative. In functie de cantitatea dorita se pot schimba. Pofta buna! Livia
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri