Ingrediente:
- 8 felii de muschi de vita, taiate subtiri
- 350 g carne de porc tocata
- 3 cepe
- 150 g masline
- 2- 3 catei de usturoi
- 2-3 linguri pasta de tomate
- cimbru
- dafin
- sare
- piper
- ulei
Preparare:
BENEFICIILE UNEI PILOTE DE CALITATE PENTRU SANATATE

Inainte sa va apucati de prepararea propriu-zisa a mancarii, tineti cont de faptul ca, pentru a se patrunde bine, bucatile de muschi nu trebuie sa fie prea groase. Prin urmare, o bucata de muschi cantarind aproximativ 125 de grame este numai potrivita in acest sens. Intr-o tigaie de teflon in care ati adaugat putin ulei, inabusiti ceapa tocata marunt, dupa care adaugati si carnea tocata si maslinele taiate in bucati mici. Lasati-le sa se rumeneasca usor, insa nu sa fie prajite de tot. Dupa gust, condimentati cu sare si piper.
Cu aceasta compozitie se umple bucatile de muschi, se ruleaza si se leaga. Rulourile se asaza intr-o tava cu putin ulei, introducand-o in cuptorul in prealabil incins. Din cand in cand, se stropesc rulourile cu cateva linguri de zeama de carne sau supa de legume (sau chiar apa!). Dupa ce s-au rumenit putin, se adauga pasta de tomate si usturoiul. Optional, in sos puteti adauga si o foaie de dafin sau putin cimbru. Cand sunt gata si bine rumenite, rulourile se scot pe un platou, dezlegand ata cu care au fost legate. Se toarna peste ele putin sos din tava. Indiferent daca le serviti cu garnitura de legume, cu piure, garnitura de orez sau simple, in sos, rulourile meridionale din muschi de vita reprezinta un preparat culinar senzational.
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Pofta buna!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?