INGREDIENTE NECESARE PENTRU TIRAMISU DE VARA:
MOD DE PREPARARE TIRAMISU DE VARA: Galbenusurile le frecam cu zaharul si apoi le punem pe baie de aburi. Cu telul amestecam pana incep sa se ingroase. Le dam la o parte si le lasam sa ajunga la temp camerei, invartim in ele din cand in cand. Mascarpone il mixam usor. Frisca o batem bine. Cand crema de galbenusuri s-a racit , adaugam mascarponele , amestecam pana se omogenizeaza, apoi la final frisca batuta. Piscoturile le inmuiem in cafeaua cu alcool si apoi asezam un strat intr-o cupa sau tava, apoi punem jumatate crema, jumatate din fructe . Urmatorul strat il facem la fel, piscoturi, crema, fructe si la final presaram putina cacao, apoi razuim ciocolata. Dam la rece minim 2 ore. Servim rece
200 gr piscoturi
3 galbenusuri
120 gr zahar
250 gr mascarpone
200 ml smantana pt frisca
200 ml cafea cu lapte+ 1 lingura Baileys
fructe la alegere,
ciocolata pt ornat