Dificultate: medie

Timp de preparare: 60 de minute

INGREDIENTE NECESARE PENTRU DOVLECEI IN CRUSTA AROMATA:

    1 dovlecel mic 2 oua 3 linguri faina 5 linguri pesmet cu varf 3 linguri parmezan razuit fin sare piper

MOD DE PREPARARE DOVLECEI IN CRUSTA AROMATA:

Dovleceii ii feliem, ii punem pe o tava si ii saram usor. Ii lasam acolo pana ne pregatim celelalte ingrediente. Avem nevoie de 3 farfurii: faina, oua batute bine cu putina sare si piper, parmezan + pesmet. Cand sunt toate pregatite, dovleceii ii stergem usor de apa lasata cu ajutorul unui servetel de bucatarie. Apoi ii dam prin faina, ou si la final pesmet cu parmezan. Intr-o tigaie punem la incins 3 linguri ulei de masline si prajim dovleceii pana runt rumeni pe ambele parti. dupa ce prajesc 2 ture imi place sa adaug ulei proaspat pt a nu se arde. Continuam pana terminam tot dovlecelul. Servim cald. Enjoy!

O reteta recomandata de blogul /luckycake.ro/