Ne plac mult rosiile coapte pentru ca le putem in diverse moduri. Seara, langa o friptura usoara, cu omleta si paine prajita la micul dejun, impreuna cu alte legume facute de grill. Amesteca-le intr-un castron cu ierburi aromatice, branza de capra si crutoane si ai o cina superapida si delicioasa.  Sau pune-le pe bruschete cu mozzarella si ai un aperitiv spectaculos.

Sursa foto  Bruno D'Andrea, Shutterstock

INGREDIENTE NECESARE PENTRU ROSII COAPTE CU IERBURI AROMATICE:
    1 kg de rosii cherry sau rosii zemoase 3 linguri de ulei de masline 1 ardei iute 5 catei de usturoi sare de mare frunze de busuioc proaspat 1 legatura de patrunjel
MOD DE PREPARARE ROSII COAPTE CU IERBURI AROMATICE:

Incinge cuptorul. Intr-un bol, amesteca usturoiul pisat, rosiile taiate jumatati, uleiul de masline, sare, ardeiul iute. Transfera toate ingredientele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace timp de 35-40 de minute. Adauga ierburile aromatice si serveste. Sunt excelente atat calde, cat si reci.