Daca esti in graba si nu ai timp sa prepari un tort, esti norocoasa sa afli aceasta reteta necesita doar doua ingrediente si se face incredibil de usor. 

Dificultate: foarte usoara

Timp de preparare: 1 h

INGREDIENTE NECESARE PENTRU PRAJITURA DE CIOCOLATA:
    3 oua 3 tablete de ciocolata - aprox 165 gr
MOD DE PREPARARE PRAJITURA DE CIOCOLATA:

1. Incalzeste cuptorul la 170 grade. Dupa asta, separa albusurile de galbenusuri. Da albusurile la frigider, pana cand va veni timpul sa le folosesti.

2. Rupe ciocolata in bucatele si topeste-o pe foc, intr-o oala de aluminiu. Cand ciocolata s-a topit si racit un pic, adauga galbenusuri si amesteca cu un tel.

3. Intr-un castron, bati albusurile cu ajutorul mixerului. 

4. Adauga, treptat, spuma de albusuri in bolul cu ciocolata si amesteci bine. 

5. Tapeteaza un vas de yena cu hartie de copt, transfera compozitia pentru prajitura si da la cuptorul incins.

6. Coace timp de 30-40 de minute, la 170 grade.

7. Cand prajitura s-a copt, scoate-o din cuptor si las-o sa se raceasca.

O poti servi cu zahar pudra deasupra, cu sirop de fructe, cu fructe de padure, cu inghetata sau cu frisca.

 

De acum incolo, nu vei mai fi gasita fara prajituri la vizitele neanuntate. Si nu te va judeca nimeni daca prepari aceasta prajitura atunci cand ai pofta de ceva dulce.