Cand viata iti pune in fata temperaturi de 40 de grade, tragi aer in piept, iti faci o limonada, savurezi si te relaxezi.
Totul a inceput cand temperaturile incepeau sa creasca considerabil de la 28, la 30, 32, 36 si iata, azi, 40 de grade. Am inceput sa experimentam tot felul de bauturi care mai de care mai racoritoare, sa gasim solutii de supravietire, pana cand am dat de LIMONADA CU ZMEURA SI ANASON!!! Gustul nu vi-l putem descrie in cuvinte si nici in poze, va spunem doar ingredientele, mai departe va descurcati.
INGREDIENTE NECESARE PENTRU LIMONADA CU ZMEURA SI ANASON:
1 l apa plata
| 300 gr zmeura
| 2 lime
| 2 linguri miere
| 7-8 stelute de anason
| cuburi de gheata
Sursa foto limonada cu zmeura
MOD DE PREPARARE LIMONADA CU ZMEURA SI ANASON:
Intr-o carafa cu capac punem in infuzat apa, zmeura, mierea, stelutele de anason si lime taiate felii. Inchidem capacul si dam la frigider cateva ore bune sa se intample magia. Gusturile se vor amesteca, iar rezultatul va fi unul surprinzator. Cand nu mai poti de cald sau de pofta, puneti un pahar de limonada. Serveste cu cuburi de gheata sau, iti dezvaluim un secret: pune de cu searea in tavita pentru gheata, zmeura. Toarna apa si da la congelator. Vei avea a doua zi zmeura-gheata, ideala pentru limonada.
Sursa foto main articol Shutterstock limonada cu zmeura
Te-ar putea interesa și:
Socată rețeta - cum se face socata tradițională și parfumată, cu miere și drojdie (sau fără)
Mâncare de ciuperci - Tocăniță delicioasă cu ceapă și usturoi
Sos tartar - rețeta clasică și variante moderne ale unui sos fin, desăvârșit
Clătite americane - Rețetă originală și variante delicioase
Rețetă panna cotta - Desertul italian cremos și delicios
Cea mai simplă rețetă de cozonac de Paște recomandată de influencerul Andreea Olăraș
5 rețete de deserturi care îți vor aduce aminte de copilărie
Mâncare de spanac - rețete delicioase, simple, și cele mai bune sfaturi pentru preparare
Cornulețe de post - rețeta pentru cele mai fragede și delicioase cornuri
Ouă umplute cu pate - aperitivul festiv, de nelipsit de pe masa de Paște. Rețeta clasică și variante delicioase de ouă umplute
Pască cu brânză - desertul care simbolizează Învierea lui Hristos. Rețeta tradițională și rețete fără aluat
Spaghete carbonara - Rețeta autentică italiană, simplă și rafinată, dar și variante populare de spaghete carbonara cremoase
Rețetă mămăligă - Cum se face mămăliga perfectă
Tort de post - Rețeta delicioasă și simplă pentru un desert vegan fabulos
Știuca la cuptor: Rețete delicioase și sfaturi pentru o preparare perfectă
Terci de ovaz - Rețetă, beneficii și variante delicioase
Smântână pentru frișcă - Cum să prepari frișca perfectă
Dovlecei pane - rețetă simplă și delicioasă
Macarons - rețetă originală și sfaturi pentru preparare
Macaroane cu brânză - Rețete delicioase și ușor de preparat cu paste cu brânză la cuptor
Rețete brownie - prăjitura cu ciocolată delicioasă și ușor de preparat
Mâncare de dovlecei - Rețete delicioase cu dovlecei și tocănițe de dovlecei
Prăjitură cu prune - Rețete delicioase și rapide pentru desert
Rețete papanași - cum să faci cei mai delicioși papanași prăjiți și papanași cu brânză
Piure de cartofi - rețeta simplă, cremoasă, delicioasă
Dulceata de capsuni - Reteta bunicii si sfaturi pentru preparare
Chec pufos traditional - Reteta bunicii. Chec pufos 2 tavi
Maioneza de casă - rețeta perfectă și sfaturi pentru prepararea unei maioneze cremoase
Friptură de Miel la Cuptor, fragedă, arămie și bună de te lingi pe degete - Rețeta Tradițională Românească
Piept de pui la cuptor - rețete delicioase și sfaturi pentru obținerea unui preparat aromat și suculent, deloc fad
|