Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de legume de sezon:

4 rosii( 2 rosii+2 galbene), 4 castraveti, 4 cepe mari verzi sau 2 de apa rosii, 12 buchetele mici de conopida, usturoi, un mar dulce-acrisor ras pe razatoarea mare, 4 morcovi mici, 2 ardei grasi mici, 1 gogosar,1 ardei kapia, cimbru, marar, patrunjel, busuioc, otet, ulei, sare, piper, 1 lingura mare cu maioneza,1/2 lamaie stoarsa,100gr. telemea la alegere,100gr. branza de burduf la alegere.

Sursa foto Shuttestock salata cu legume de sezon


Mod de preparare salata de legume de sezon

Se taie in forme diferite toate legumele/fructele, se amesteca cu sare si piper, se lasa 5 minute sa se amestesce gusturile. Se pune lingurita de maioneza, dresingul, ierburile aromatice, iar la final, maruntite, cele 2 tipuri de branza si sunca taiata betigase subtiri. C'est ca,bon apetit!

O reteta propusa de: Popcev Roland (chef)