INGREDIENTE NECESARE PENTRU PACHETELE CU SPANAC SI BRANZA:

    8 foi de placinta 200 gr branza telemea 350 gr spanac 2 buc ceapa verde 1 ou piper 50 gr unt topit pt uns

MOD DE PREPARE PACHETELE CU SPANAC SI BRANZA:

Spanacul il curatam, apoi il tocam si il punem la calit impreuna cu ceapa taiata rondele. Il lasam pana nu mai este lichid in tigaie - atentie sa nu se arda. Il lasam la racit.

Branza o razuim si o amestecam cu spanacul, adaugam si oul batut. Condimentam cu piper. Luam cate o foaie de placinta o impaturam in le latime, apoi o ungem cu unt. Punem 2-3 linguri din amestecul de spanac la 2 cm de marginea foii, apoi marginile le impaturam spre inauntru si rulam strans. Facem la fel cu fiecare foie, le asezam pe tava de copt si hartie cerata. Le ungem deasupra cu unt topit. Le coacem la 180 grade cam 20 minute sau pana se rumenesc frumos. Servim calde sau reci, sunt la fel de bune.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/