INGREDIENTE NECESARE EPNTRU PRAJITURA LEMON RICOTTA:

    200 gr biscuiti digestivi 60 gr unt topit

Umplutura:

    500 gr ricotta 250 crema de branza 150 gr zahar 4 oua 50 gr stafide 50 ml zeama de lamaie 1 lingurita coaja rasa de lamaie
MOD DE PREPARARE PRAJITURA LEMON RICOTTA:

Biscuitii se macina , apoi se adauga untul topit si se amesteca pana se leaga daca ii strangem in palma. Folosim o tava de 20 cm, cu petreti detasabili, pe care o tapetam cu hartie de copt.Biscutii ii presam cu podul palmei sau cu un pahar, apoi dam la rece pana pregatim umplutura.

Punem toate ingredientele intr-un vas, mixam usor doar pana se omogenizeaza toate . Turnam amestecul peste stratul de biscuiti si dam la cuptor. La 150 gr timp de 60 -70 minute . Lasam sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa. Dam la rece minim 3 ore. Servim pudrata cu zahar pudra.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/