In ceea ce priveste berea din ghimbir sunt 2 tipuri de oameni in lumea aceasta: cei care iubesc berea din ghimbir dulce, subtila si cei care vor sa simta adevarata aroma a ghimbirului. Desigur, sunt si cei care nu pot deloc cu berea din ghimbir, dar nu despre ei era vorba acum. 

Dupa mai multe cautari aceasta versiune de bere din ghimbir pare pe gustul nostru. Asa ca ne-am gandit sa o impartasim cu voi.

Veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente: 4 linguri de zahar brun, 1 radacina de ghimbir, rasa, sucul de la 3 lamai, o lamaie intreaga, apa minerala. Intr-un mojar, amestecati ghimbirul ras, pentru savoare, puteti pune lamaia rasa de coaja si taiata in bucati mici si zaharul. Amestescati bine bine, pana obtineti un mix intre toate ingredientele. Adaugati amestecul intr-o carafa. Puneti sucul de la cele 3 lamaie, dupa care umpleti carafa cu apa minerala. Lasati amestecul la infuzat timp de 10 minute. Dupa cele 10 minute, rezultatul nu va arata foarte baubil, deci veti folosi o strecuratoare, sa inlaturati amestecul solid. Adaugati cateva cuburi de gheata si menta pentru decor. Si acum aveti, doamnelor si domnilor, berea din ghimbir!

 

Aceasta versiune nu contine alcool, deci este potrivita pentru intreaga familie.