Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru rulada din piept de pui cu nuci si rosii uscate:

    4 bucati piept de pui 6-8 bucati de rosii uscate in ulei de masline(gasiti reteta de rosii uscate in ulei de masline aici) 1/4 cana de nuci 1 lingura praf de ceapa un praf de sare 2 oua 1 cana faina ulei pentru prajit


Pentru marinata

    2 linguri smantana 1 lingura sos Worcestershire un praf de sare 1 lingurita praf de usturoi



Mod de preparare rulada din piept de pui:

Spalam pieptul de pui, il stergem cu hartie absorbanta, il desfacem in doua (il lasam prins la unul din capete) apoi il asezam intre doua bucati de folie de plastic si il aplatizam cu un ciocan de batut carne.
Preparam marinata (din smantana, sos Worcestershire, praful de usturoi si putina sare) si punem pieptul de pui pentru o ora la marinat.
Dupa o ora scoatem pieptul de pui si asezam pe suprafata fiecaruia un amestec facut din rosii uscate si nucile taiate marunt.
Rulam apoi fiecare bucata de piept de pui, o dam prin faina amestecata cu praful de ceapa si sare, apoi prin ouale batute ca pentru omleta si apoi din nou prin amestecul de faina.
Prajim fiecare rulada in baie de ulei pana capata o culoare aurie. Se scoate pe hartie absorbanta si se serveste calda sau rece cu salata de rosii si ceapa.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ro/