Salata la borcan este aici sa-ti rezolve toate problemele de tipul "ce mai iau astazi la pachet?". Ai toate motivele pozitive sa o incerci si tu!

Pentru ca stim cu totii ce corvoada poate fi uneori pregatirea pachetului pentru birou. Trezit devreme pentru a pregati pachetul pentru munca sau culcat noaptea tarziu, tot din acelasi motiv. Sa fie gustos, usor de transportat si sa nu fie mirositor puternic (nimeni nu vrea sa stea 8 ore in miros de usturoi sau peste). Ei bine, salata la borcan bifeaza toate aceste cerinte: usor si rapid de preparat, usor de transportat, lipsita de mirosuri puternice.

Salata la borcan rezolva toate problemele legate de pranz si chiar cina. In primul rand este foarte practica, este portabila, usor de transportat dintr-un loc in altul, este sanatoasa si poate contine orice ingrediente preferi. Este solutia perfecta pentru pachetul de birou si poate deveni noua ta prietena pentru primavara aceasta. Poti combina diverse legume, mixuri de seminte, branza, pui si orice alte ingrediente de care nu te vei plictisi niciodata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Regula de baza este simpla, pune ingredientele in borcan de la cele ude la cele uscate. Astfel salata se va mentine fresh cat mai mult timp posibil. Cand esti gata pentru pauza de masa, doar amesteca bine ingredientele, pune-le intr-un bol, adauga dressingul si vei avea parte de un pranz delicios si sanatos. 

Aici sunt 5 retete de salata la borcan de incercat in pauza de masa:

Salata cu spanac si vita:

Aranjam ingredientele in ordinea aceasta: sos salsa (homemade sau luat din supermarket), 1 rosie, 1/2 ceapa rosie, avocado, carne de vita pe grill, spanac. 

 

Salata cu spanac si avocado

Acest borcan contine ingredientele in ordinea urmatoare: spanac, rosii, castravete, branza de capra, avocado, afine uscate si iar spanac.

Salata cu conopida

Borcanul contine urmatoarele ingrediente: conopida alba, conopida galbena si conopida violet, rondele de morcovi si de castravete, fasole pinto fiarta, ciuperci, stafide si salata verde. Si aceasta salata este apetisanta pentru ochi, dar si pentru stomac.

 

Salata de paste

Borcanul cu salata nu trebuie sa contina doar legume. Poti combina paste cu legume sau legume cu peste sau pui cu legume. Acest borcan contine asa: sos vinaigrette, mozzarella, rosii, varza kale si paste integrale.

Salata din 5 ingrediente

Nu e nevoie sa petreci mult timp pregatindu-ti o salata. Aceasta contine doar 5 ingrediente: sos vinaigrette, ciuperci, rosii cherry, pui la grill si salata verde.

Sursa foto main articol by Africa Studio / Shutterstock salate la borcan

Ce combinatie iti place cel mai mult? Daca ai o alta idee de salata de la borcan, trimite-o aici!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri