Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tocanita de ciuperci si cartofi

    500 g ciuperci 6 cartofi medii 2 cepe 1 lingurita boia de ardei dulce/iute 1 lingurita coriandru 1 lingura de bulion 100 ml ulei sare,piper


Mod de preparare tocanita de ciuperci si cartofi:

Ciupercile spalate le taiem in doua si le frigem cu putina sare, intr-o tigaie. Incingem ulei intr-o craticioara si calim ceapa tocata marunt. Adaugam cartofii taiati in felii grosute. Dam focul mic si-i ametim putin. Diluam bulionul in 500 ml de apa si-l turnam peste cartofi. Acoperim vasul. Lasam sa se patrunda pe jumatate si punem ciupercile fripte .Mai lasam sa dea doua-trei clocote si asezonam.
Presaram marar si servim cu muraturi!


Pofta buna !

Va astept pe blogul meu pentru alte retete calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Trimite si tu reteta ta de post! Aici.