Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru negresa cu ciocolata si merisoare:

    3 oua 150 gr zahar 100 gr ulei 150 gr faina 1/2 lingurita praf de copt 50 gr de cacao 50 gr merisoare (eu am folosit congelate, dar puteti folosi si uscate) 30 gr ciocolata

 

Mod de preparare negresa cu ciocolata si merisoare:

Porniti cuptorul si incalziti-l la aprox. 180 de grade. Bateti bine cu mixerul ouale cu zaharul, pana se dizolva zaharul si aveti o crema pufoasa. Adaugati uleiul si amestecati usor.
Intr-un vas separat, amestecati faina cu praful de copt si cacao, si integrati treptat acest amestec in amestecul de ou cu zahar, pana aveti un aluat fin si omogen. Intr-o tava cu laturi de aprox. 20 cm, tapetata cu hartie de copt, turnati aluatul si presarati peste merisoarele si ciocolata.
Coaceti pentru 30 de minute.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro