Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui cu legume in sos worcester:
    850 gr pulpa de pui dezosata 1 ceapa mica rosie 1 ceapa alba 1 zuchinni 1 ardei mare, gras si rosu

Pentru sos:

    2-3 linguri ulei de masline 3 linguri sos Worcester 2 linguri sos de soia negru 1/2 lingurita sare 1 lingurita rasa pudra de ghimbir 1/2 lingurita piper negru macinat 1/2 lingurita boabe de coriandru
Mod de preparare pui cu legume in sos worcester:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru sos. Pulpele de pui dezosate le taiem bucatele si le punem in bolul cu sos si dam vasul la rece pana pregatim legumele.
Ceapa curatata o taiem felii, ardeiul felii mai marisoare iar zuchinni rondele.

Incingem o tigaie adanca ( eu folosesc wok-ul) si prajim bucatile de pui in doua reprize. Nu mai adaugam ulei ci il prajimin cu sosul in care a stat.
Scoatem bucatile de pui invasul inntr-o tava ( tava urmeaza sa fie pusa la cuptor deci trebuie sa fie termorezistenta).
Calim putin si legumele in sosul ramas de a pui apoi le punem in tava peste pui si le amestecam.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 190-200 timp de 25-30 de minute.
Servim mancarea calda asa simpla (pentru o masa sanatoasa) sau combinata cu orez sau cartofi natur.

O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro/