Daca nu esti inca familiarizata cu gustul usor iute al ghimbirului, draga mea, toamna aceasta ar trebui sa va imprieteniti imediat. Ghimbirul este mana dreapta a Naturii Mama, el ne protejeaza de raceli si microbi in anotimpurile reci.

Bucura-te de o cana cu ceai cald de ghimbir cu lamaie si scortisoara! Ca sa-l prepari iti ia maxim 20 de minute, iar modul de preparare nu este deloc complicat. Se face cam asa: pune la fiert o cana cu apa. Intre timp, taie felii micute de ghimbir, cat sa cuprinda o lingura. Cand apa incepe sa fiarba, pune feliile de ghimbir si mai lasa-l sa fiarba cate minute. Stinge focul si lasa-l la infuzat vreo 10 minute. Toarna ceaiul in cana, adauga mierea, scortisoara si feliile de lamaie. Amesteca usor si savureaza.

Sursa foto Shutterstock ceai de ghimbir

 

Daca esti o persoana a ceaiurilor, trebuie sa incerci neaparat asa ceva!