Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru pandispan cu visine:

Ingrediente blat:

    4 oua 250 gr faina 250 gr zahar 100 ml ulei 1/2 plic praf de copt 1 plic zahar vanilat 3 linguri apa fierbinte 1 borcan compot de visine / sau 500 gr visine proaspete
Mod de preparare pandispan cu visine:

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu mixerul apoi se adauga zaharul. Galbenusurile se pun intr-un bol si se amesteca cu praful de copt si zaharul vanilat apoi se adauga treptat peste spuma cu zahar folosind in continuare mixerul. Se adauga in continuare uleiul si cele 3 linguri de apa fierbinte. La final se adauga faina mixand in continuare. Se pune in tava pt copt si se adauga visinele fara samburi. Se pune la cuptor la foc mijlociu sau 170 grade pt cca 30-40 minute.
Se orneaza cu fasii de glazura de ciocolata.
Cea mai rapida si usoara prajitura!

O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro/